Els clients es registren al vostre lloc web i mantenen un únic perfil amb vosaltres: les seves dades, les seves adreces i les seves preferències. Les vostres campanyes només arriben als clients que han acceptat rebre notícies vostres.
Registre i inici de sessió amb un codi per correu electrònic o una clau d'accés
Perfils de client amb llibreta d'adreces i preferències
El consentiment de cada client, registrat, i campanyes només per a qui l'ha donat
La vostra base de dades de clients al back office
Preferències de cookies
Utilitzem cookies per garantir que la plataforma funcioni correctament i per millorar la vostra experiència. Les cookies no essencials només s'utilitzen amb el vostre consentiment. Més informació